Pohárköszöntő a magyar gasztronómia sikereire

Hazánk egyik legjelentősebb gasztronómiai rendezvénye kétségtelenül az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gála. Az esemény idén május 22-én került megrendezésre a Várkert Bazárban. Hatalmas öröm számunkra, hogy cégünk két standon is képviseltethette magát és együtt ünnepelhettük a hazai gasztronómiát:

  • a FELIX Kitchen & Bar standján egy csodálatos installációt építettünk eredeti olasz pizzakemencével, kombipárolóval és egy csodás Josper grillel, valamint a kiegészítő és tálaló elemeket is mi biztosítottuk a profi csapatnak
  • illetve a Sauska Borászattal közös standunkon a finomabbnál finomabb buborékos és nem buborékos nedű kóstoltatásával fokoztuk a hangulatot 

A FELIX Kitchen & Bar a már ikonikussá vált aranygaluskájával, helyben sütött pizzakülönlegességekkel és illatos szarvasgombás popcorn-nal kínálta a vendégeket, az A.MeCoD – Sauska Pezsgő- és borbárban pedig hangulatos környezetben koccinthatott a szakma krémje a különleges pezsgőkkel és borokkal az idei év sikereire. 

képek forrása: Dining Guide/Schumy Csaba

A több száz vendéglátóhely közül Az Év Étterme díjat a két Michelin-csillagos Platán Gourmet Étterem nyerte el, Az Év Szervizembere Németh Gergely, a FELIX Kitchen & Bar vezérigazgatója lett, az Életműdíjat pedig idén Zsidai Ilona érdemelte ki a több évtizedes alázatos munkájával, csak hogy néhányat említsünk a díjazottak sorából. 

képek forrása: Dining Guide/Schumy Csaba

Ezúton is sok szeretettel gratulálunk minden nyertesnek és díjazottnak, büszkék vagyunk rá, hogy munkánkkal hozzájárulhattunk ezekhez a sikerhez. 

Hasonlóan eredményes éveket kívánunk minden vendéglátóhelynek!

Ünnepeljünk együtt jövőre is!