A konyhatechno­lógiának központi eleme a megfelelő elszívás és frisslevegő utánpótlás.

LÉGTECHNIKA

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül a konyhai területek megfelelő légcseréje: egy jól megtervezett konyhatechnológiának központi eleme a megfelelő elszívás és frisslevegő utánpótlás, mely az ott dolgozók egészsége szempontjából is kiemelkedő fontossággal bír. A magasfokú hő- és zsírterhelés, páraképződés komoly kihívás: problémamentes működése alapos számításokat, tervezést igényel, beleértve a hazánkban 2014 óta kötelezően telepítendő oltórendszer tervezését és telepítését is.

Megtervezzük, kiszámoljuk, megépítjük Önnek, hogy üzlete zavartalanul működhessen, a vendégtérbe ne jussanak ki a sütés, főzéssel járó erős illatok és kollégái is egészséges környezetben dolgozhassanak!

Kérdése van? Tájékozódna?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!