vianenlogo

Ventillációs rendszerek

 

A legjobb minőségű ventillációs rendszerek.

A Vianen az intézményi és kereskedelmi professzionális elszívó rendszerek terén az egyik piacvezetőjévé nőtte ki magát. Európában, valamint a környékbeli országokban megalapított ágazataink után célunk tovább terjeszkedni a világ egyéb részein is.

Vianen_GV

A GV indukciós model

Ahhoz, hogy a konyhát depresszió alatt tudjuk tartani, miközben a főzés során keletkező pára távozik egy elszívórendszeren keresztül, a levegőnek egyidejűleg frissülnie is kell. Ez a folyamat akár igen magas költségekkel is járhat. Ha energiát és pénzt szeretnénk megtakarítani, akkor a tiszta levegőt közvetlenül az elszívó berendezésbe kell vezetni.

Vianen MUAP konyhai elszívórendszer

MUAP Make-Up Air minden elszívóhoz

A rendszer kiegyensúlyozott ventillációt biztosít a konyhában az elszívó perforált elülső részén át beáralmó tiszta levegőnek köszönhetően. A Vianen MUAP rendszer bármilyen fali vagy sziget páraelszívóval működőképes. A tisztított levegő a belülről szigetelt MUAP elszívó testbe áramlik a páraelszívó tetejére gyárilag beszerelt csapokon keresztül. A levegő egy belső elosztórendszeren halad át, és az elszívó függőleges perforált elülső oldalán érkezik a konyhába. A rendszer alacsony sebességű, egyenletes levegőeloszlást biztosít a páraelszívó teljes hosszában, mindenféle elakadás nélkül. A MUAP rendszer könnyedén beépíthető a Water Wash-ba (Mosórendszeres ernyők) vagy az UV-C elszívókba.

Vianen Jet Stream 90

Jet Stream 90

Minden típusú főzéstechnológiai felszereléssel kompatibilis, legyen szó fali vagy sziget elrendezésről. Az elszívó egy dupla felülető kivitellel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a levegő az elülső oldalon elhelyezett réseken keresztül áramoljon.

Vianen Culina

Culina

Modern konyhaterv a vendég előtti főzéshez: Új technológia? Trendek és színek.

A konyha mindig a beszélgetések egyik központi témája, ha a dizájnról van szó, hiszen az nem csak a főzés, hanem a szórakozás központja is. A nyitott konyhák egyre népszerűbbek.

Ehhez partner a Culina elszívó

Vianen Vianergy II

Vianergy II.

Minden típusú főzéstechnológiai felszereléssel kompatibilis, legyen szó fali vagy sziget elrendezésről. A fali típus három oldalán, valamint a sziget típus 4 oldalán a levegő a JetStream réseken át cserélődik a páraelszívón belül a hatákony elszívás érdekében. Ez a rendszer tökéletes körülményeket biztosít a főzéshez.

Aktív elszívó álmennyezetek

Aktív elszívó álmennyezetek

A VIANEM PLENUM mennyezeti szellőző minden közepesen és erősen igénybe vett konyhai berendezéshez megfelelő, és rugalmas megoldást kínál a konyhai szellőzésre és elszívásra. A mennyezeti szellőzőt akár úgy is be lehet szerelni, hogy a konyha teljes felületét lefedje, ezzel egyszerűbbé téve az eszközök elrendezését, és az berendezések beépítését. A szellőzők VIANEN FECON szűrőkkel vannak ellátva, amelyek a lehető legnagyobb zsírelszívást biztosítják. A filtereket úgy tervezték, hogy a zsír azokon keresztül egy belső tartályba távozzon, majd onnan könnyedén eltávolítható tálakba. A perforált, levegőt átengedő panelek vagy védőrácsok lehetővé teszik a tiszta levegő beáramlását anélkül, hogy bármi elzárná annak útját, így mindig kellemes környezetet fenntartva a konyhában a tökéletesen egyensúlyozott ventillációs rendszernek köszönhetően.

A V-LEL világító panelek megfelelő fényt nyújtanak olyan konyhai területeken, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az összes többi területen kivehető rozsdamentes acél panelek kerülnek beszerelésre, hogy a szellőzőrendszer higiéniáját és esztétikáját megőrizzük. A konstans elszívóoldali 100 Pa és befúvóoldali 40 Pa nyomásesés garantált. A mennyezeti szellőző mindenre tökéletes megoldást nyújt, tisztítja és cseréli a levegőt, továbbá a V-LEL fénynek köszönhetően még kellemes hangulatot is biztosít. A VIANEN egy teljes mértékben integrált mennyezeti csomagot gyárt mind a hatékony levegőáramlás, mind az elszívás feltételeinek megfelelve, úgy hogy a konyhai szellőző rendszer tökéletesen kiegyensúlyozottan működhessen.

Vianen UV-C filterek

UV-C filterek

A Vianen UV-C rendszer bármelyik Vianen elszívó vagy mennyezeti szellőzőrendszerben használható és alkalmas bármilyen főzőberendezéshez, különösen az olyanokhoz, amelyek használata közben nagy mennyiségű zsír keletkezik. Az UV-C rendszer ózont generál, amely segít a légcsatornában keletkezett zsírlerakódások lebontásában, valamint csökkenti a főzéssel járó kellemetlen szagok kialakulását is.

Vianen Fecon zsírleválasztó filter

Vianen Fecon zsírleválasztó filter

A Vianen Fecon zsírleválasztó filter feladata a zsír eltávolítása a kereskedelmi konyhai szellőző rendszerek elszívó rendszeréből. A filter biztosított (egymásba illesztett) félkör alakú pengéi többszörös centrifugális erőt hoznak létre, ahogy a levegő áthalad rajtuk, amely 95%-os hatákonyságot jelent. Az elszívóban lévő filterek 45 fokos szögben helyezkednek el, és a ciklon filterek tömődésgátló rendszerének köszönhetően a zsír egyenesen át tud haladni a filtereken keresztül egy belső elvezető rendszerbe az elszívón, vagy a mennyezeti szellőzőrendszeren belül. Minden egyes filter két beépített fogantyúval van ellátva, amelyek könnyebbé teszik a filterek eltávolítását és tisztítását.

Vianen ökológiai egység

Vianen Ökológiai Egység

Az egyre inkább növekvő környezettudatossággal és a közös globális érdekek figyelembevételével a káros anyagok kibocsájtása, és a környezettszennyezés ügyében, a Vianen is felelősségének érzi, hogy hozzájáruljon a helyzet javításához a kereskedelmi konyhák berendezéseinek filterezésével. Annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban tudjuk megszabaulni a zsírtól, a gáztól és egyéb káros anyagoktól, megfelelő szűrési rendszer szükséges. A Vianen Ökológiai Egysége egy másodlagos szűrőberendezést jelent, melyben az elszívóernyők utáni minimális zsír és szag anyagok teljes lekötése történik. A Vianen Ökológiai Egység elhelyezhető háztetőkre, mélygarázsokban vagy álmennyezetek fölé. Mindig az adott szituációhoz érdemes alakítani. Ez sokféle lehet, az elkészítési módot (hagyományos, faszén tüzelésű grill, fűszeres ételek, stb.), a konyhai elszívóernyőt (már meglévő vagy hiányzó), az Ökológiai Egység elhelyezkedését tekintve.