olis logo

INNOVATÍV
KONYHA­TECHNOLÓGIA

 

OLIS Megújítjuk a főzést!

Megbízható hagyományok, innovatív a választások miatt.

Az Olis mindig is egy hagyományos gyártó volt a főzéshez, hűtéshez, valamint előkészítéshez és konyhai tároláshoz megálmodott termékeivel. 30 év professzionális catering szolgáltatás után új fejezet nyílt az OLIS életében. A múltat idéző hagyományos víziót új, és innovatív ötletekkel kombinálva az Olis egy új koncepciót fejlesztett a tér, a funkció, a részletekre való odafigyelés és az anyagok területén. Csak úgy, mint a legjobb receptek újragondolásánál, a célunk itt is az, hogy újra és újra lenyűgözzük és elégedetté tegyük Ügyfeleinket.

Olis Diamante Főzőtechnológia

Az Új Diamante Főzőtechnológia

Hagyomány és innováció – minden együtt az Ön munkalapján.

Az Olis már kipróbált és bevált hagyományai mind megtalálhatóak a Diamante konyhában, még praktikusabb, jobban felszerelt és technológailag fejlettebb formában. Egy evolúciós lépés a professzionális konyha felé. A Diamante minden egyes részlete arra lett tervezve, hogy felgyorsítsa és egyszerűsítse az előkészítési, főzési és takarítási folyamatokat, ezáltal az ember legnagyobb segítőjévé válva.

Olis XXL technológia

Az XXL technológia

Az XXL technológia a professzionális főzés széles skáláját mutatja be 6 funkciónális egységgel, amelyek rugalmasak és külön-külön is alkalmasak bármilyen esemény magas színvonalú kiszolgálására.
A hatékonység, a termelékenység és a modern technológia tökéletes szintézise.

Multifunkcionális: egy szerkezet, rengeteg mód a főzésre. Kontrol panel, amely lehetőséget ad arra, hogy több módon használja a különböző edényeket, lábasokat, serpenyőket, tésztafőző edényeket …stb. Gyorsabb főzési idő, magasabb teljesítmény és jelentős energiatakarékosság.

Olis hűtők és fagyasztók

Hűtés: hűtők és fagyasztók

Innovatív technológia, egyszerű irányítás, csökkentett fogyasztás.
Az Olis egy egész sor modellt és felszerelést tervezett, hogy mindig garantálja ételei frissességét és rendezettségét a munka során.

MKN moduláris Optoma főzőszigete

Az MKN rugalmas előkészítő modelljei

A moduláris produkciós modellek, az Optima, a HotLine és a Counter igazán figyelemre méltóak a variálhatóság és kompatibilitás területén. A legfontosabb jellemzői a higiéniai lehetőségek, mint támogató rendszerek, a különböző méretek, és az, hogy önállóan is szabadon alkalmazhatóak, a Vevő igénye szerint.