MOSOGATÓ­GÉPEK

Ha tökéletesen tiszta edényeket szeretnénk, a szakértők bizonyára a MEIKO mosogatástechnológiát ajánlják.

Professzionális mosogatás, tisztítás és fertőtlenítés: ebben vannak leginkább elemükben.

Közben fontos, hogy rálássanak az egészre: az emberre, a természetre és a környezetre.

Az ő felfogásukban egy megoldás csak akkor tiszta, ha egyértelműen értéktöbbletet nyújt.

Tehát tiszta mosogatnivaló egyrészt, másrészt pedig tiszta és tisztességes üzleti kapcsolatok, amihez ökológiai felelősségvállalás valamint nagyfokú gazdaságosság és biztonság társul.

Az A.MeCod csapata bátran és biztonsággal ajánlja a Meiko termékeit, hiszen sok éves tapasztalatok mutatják azt, hogy profin működik!

Meiko pult alá építhető mosogatógépek és pohármosogatók

Pult alá építhető mosogatógépek és pohármosogató gépek

A MEIKO pult alatti mosogatógépei beszerelhetők bárpultok alá a kiszolgáló területre, vagy akár egy különálló mosogató-helyiségbe – bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy minden esetben ugyanazt a fantasztikus teljesítményt kapja.

Meiko átmenő rendszerű mosogatógépek

Átmenő rendszerű mosogatógépek

Legyen szó étkészletről, edényekről, konyhaeszközökről, tálakról vagy akár tárolókról, ez a fajta MEIKO mosogatástechnológia a tökéletes választás a munka elvégzésére. Ezek a gépek vállalkozása forgalmának méretétől függetlenül akkor is tökéletesen tisztává varázsolják az eszközöket, ha kevés idő van rá.

Meiko Upster sorozat

Upster sorozat

Az Upsterek szeretik mozgásban tartani a dolgokat. Ne húzzuk az időt – döntsük el, és csináljuk! Az Upstereknek nagyszerű ötleteik vannak, még akkor is, ha a költségvetés limitált. Itt az ideje tökéletes minőséget biztosítani kedvező áron! Az Upsterek nem kedvelik a bonyodalmakat. Szeretnek online könnyedén hozzáférni minden szükséges információhoz, és szükségük van egy partnerre, aki minden segítséget megad, amire csak szükségük van.

Meiko általános mosogatógépek

Általános mosogatógépek

Ezek a sokoldalú szerkezetek elképesztő eredményeket érnek el még az olyan nagyobb konyhai eszközök megtisztítása esetén is, mint a főzőedények, tálak, lábasok, tálcák, vagy tárolók– ez a MEIKO mosogatástechnológia ereje!

Meiko szalagos mosogatógépek

Szalagos mosogatógépek

A MEIKO M-iQ szalagos mosogatógépek higiénikusan és gyorsan tisztítják meg a tányérokat, poharakat, tálcákat. Felhasználóbarát és hihetetlenül hatékony, az emberek egyszerűen imádnak az M-iQ-val dolgozni!

Meiko kosaras mosogatógépek

Kosaras mosogatógépek

Bármilyen osztályú mosogatástechnológiát is keres, a MEIKO kosaras mosogatógépei rugalmas megoldásokkal személyre szabott segítséget nyújtanak – így a legnagyobb kihívásokat is képesek könnyedén leküzdeni. Higiénikus – rugalmas – környezetbarát.

Meiko kosaras mosogatógépek

Regálkocsi és szállítókocsi mosórendszer

A regálkocsik mosásának a titka, hogy a lehető leghamarabb tisztán és higiénikusan kerüljenek vissza a használatba. A MEIKO mosói technikailag fejlettek, mégis könnyű a használatuk.