livecookingtable logo

Minőség, Dizájn és Innováció

A hűtő- és mélyhűtőszekrények szakértőjeként, a Liebherr széles választékot kínál robusztus, speciális készülékekből, vendéglátóipari célokra. A termékeinkre jellemző egyedülálló minőség, időtlen design és innováció a modern hűtőszekrények gyártásában szerzett sokéves tapasztalatunk kifejeződése. Minden nap, a Liebherr készülékek lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy megtapasztalhassák és élvezhessék a professzionális hűtés területen évtizedek során szerzett szakértelmünket.

Livecookintable

A Liebherr csoportot Dr Hans Liebherr alapította 1949-ben. A több mint 70 éves múlttal rendelkező családi vállalkozás mindig a stabilitást és a megbízhatóságot tükrözte. A csoport szerkezete decentralizált, világszerte összesen több mint 46.000 munkavállalóval rendelkezik, és egymástól függetlenül működő üzleti egységekre osztott. A csoportnak jelenleg tizenegy termékdivíziója van: földmunkagépek, bányagépek, mobil építőipari daruk, toronydaruk, beton technológia, kikötői daruk, repülőgépipar és közlekedési rendszerek, gépi szerszámok és automatizálási rendszerek, hűtő és mélyhűtő készülékek, alkatrészek és szállodák, több mint 130 országban az összes kontinensen. A csoport anyavállalata a Liebherr- International AG, Bulle székhellyel Svájcban található, melynek összes részvényese a Liebherr család tagja.

A háztartási eszközök részlegét 1954-ben alapították meg az ochsenhauseni telephelyen és éveken keresztül fontos szerepet játszott a csoport fejlődésében. A „Liebherr-Hausgeräte” már több mint 60 éve innovatív, prémium minőségű hűtők és mélyhűtők gyártója, háztartási és kereskedelmi célokra egyaránt. Az évi több mint 2,2 millió eszköz gyártásával egyike Európa vezető hűtő beszállítóinak. Az öt gyár Ochsenhausenben (Németország), Lienzben (Ausztria), Radinovoban (Bulgária), Kluangban (Malajzia) és Aurangabadban (India) olyan hűtő és mélyhűtő gyártási hálózatot alkot, amely megfelel a legmodernebb sztenderdeknek. A „Liebherr-Hausgeräte” az egész világon aktívan jelen van, saját értékesítő vállalatokkal és irodákkal. A hűtőket és mélyhűtőket jól ismerő szakemberek biztosítják, hogy az ügyfelek megfelelő tanácsokat, professzionális szervizt és karbantartást kapjanak minden helyszínen.