Ötlettől a Valóságig, avagy hogyan készült el a TBL

Az A.MeCoD csapata két éve, ismét egy új projekttel rukkolt elő. Ezúttal házon belül. A becenevén: Törökbálint Lounge, röviden TBL.  

Cégünk székháza teljes egészében újjá épült, melynek eredménye egy lenyűgöző, modern és kényelmes irodaépület lett.

A TBL két fő részre tagolódik: a már meglévő CORE irodára és az ÚJ irodára. A CORE iroda felújítása még csak tervezési fázisban lévő koncepció, de érdemes lesz várni rá.

Kezdetektől fogva az ÚJ iroda inspirációja a „Coastal Feeling”, avagy a “parti életérzés” volt. A homok, a friss tengeri szél és a naplemente hangulata keveredik az ipari rozsdamentes elemekkel és a loft ipari stílussal. A színpaletta a tenger kékjeit és a homok barnákat ötvözi a formális fehér és szürke falakkal, így teremtve meg azt az egyedülálló atmoszférát, ami a spanyol partok jellegzetes hangulatát idézi meg a loftos környezetben.

Az új designnál a minimalizmus és a modern technológia került előtérbe, már maga a ház is modern, korszerű technológiát használva Kinsgpan panelekből építkeztünk. Az új szárnyban kaptak helyet:  a tervezői, vezetői és tárgyaló központok, melyek már készen állnak a munkatársak és ügyfelek fogadására.

Egy komoly, de kényelmes hatás megteremtésére törekedtünk, ezért a belső terek kialakításához alaposan megválasztott anyagok kerültek felhasználásra. A Terrazzo hatású hidegburkolat a földszinti teret varázsolja egyedivé, míg az emeleti tervezői és menedzsment irodák, szőnyegpadló burkolatot kaptak, mindent lágyítva fa térelválasztókkal és fali elemekkel. A hatalmas ablakok, fekete spot lámpák és impozáns csillárok gondoskodnak arról, hogy minden részlet a legmegfelelőbb fényben tündököljön.

Az A.MeCoD célja ezen átalakítással az, hogy munkatársainak olyan környezetet biztosítson, amelyben komfortosan, inspiráltan és maximális kényelemben fókuszáltan dolgozhatnak és fogadhatnak ügyfeleket.

 A part menti atmoszféra és a modern technológiai megoldások ötvözése egy olyan munkakörnyezetet hozott létre, ahol az innováció és a kreativitás szabadon áramolhat.

Míg sokszor a végső produktum a kezdeti tervekhez képest nem kielégítő, mi nagyon büszkék vagyunk a végeredményre, mely megszólalásig hozza a látványterven elképzelt hangulatot és megoldásokat. 

TervValóság

Térjen be hozzánk, igyunk meg egy kávét és beszélgessünk ebben az inspiráló térben. Szeretettel várjuk!