Az év konyha installációja –  A.MeCoD a 2024-es Dining Guide Gálán

2024 június 3-án, a Várkert Bazárban került megrendezésre az idei Dining Guide Gála, mely évek óta a magyar étterem- és szállodaipar legnagyobb elismeréssel és befolyással bíró rendezvénye.

A díjátadón számos kategóriában osztottak ki elismeréseket Magyarország legjobb éttermeinek és bárjainak. Nagy büszkeség számunkra, hogy az elmúlt években a TOP10 most díjazott étteremből kettő konyhatechnológiáját cégünk tervezte és szállította. 

Idén először új koncepcióval mutatkozott be a TOP 10 étterem – melyek közül több Michelin csillaggal is rendelkezik – melyeknek séfjei bemutató kóstolóval kedveskedtek.

1000 ember számára készültek a Díjazott Éttermek falatkákkal és signature ételeikkel, érzéki bepillantást nyújtva csodálatos ízvilágukba.

2024-ben csapatunk kapta a megtisztelő feladatot, hogy megtervezze és kivitelezze a díjazott éttermek közös bemutató konyháját, amely az átadó után – szuper fény- és hangtechnikával megtámogatva -, az év nagykonyhai installációja lett.

Az installációban 8 álló hűtő, 10 pult alatti hűtő illetve mélyhűtő, 5 db kombipároló, 12 db indukciós lap, 8 db melegentartó lámpa, 2 db szalamander, jégágy, melegentartó lapok álltak a séfek rendelkezésére. Továbbá az alkalomra egyedi rozsdamentes és asztalos pultokon 20 méter hosszan biztosítottunk tálalási felületet.

Nagy hangsúlyt fektettünk a háttértámogatásra is; mobil hűtőkamrával és 700 literes álló hűtőkkel segítettük az alapanyagok frissen tartását, az előkészítéstől a tálalásig.

DINING GUIDE 2024
DINING GUIDE 2024

Köszönjük a Dining Guide-nak a lehetőséget és a gördülékeny együttműködést, felejthetetlen este volt! 

A díjazottaknak szívből gratulálunk és további sikereket kívánunk!

A.MeCoD csapat