FOGADÓ

2021

Tipus: : Étterem

Téma: Sercegés és Erdőzúgás

Ki ne ismerné, az 1-es út melletti Báder Fogadót, Ős fás, egy hektáros kertjével, helytörténeti gyűjteményével, és fogadó részével, mely 25 szobával biztosította az arra utazó vendégek kényelmes megpihenését, és étellel itallal kínálását.

Ezt a hangulatot megtartva, de egy frissebb új, modern szellemiség, környezet megálmodására és teljes arculat kialakítására kaptunk megbízást.
Feladatunk volt: a teljes éttermi komplexumból, egy igazi hangulatos, a fiatalok számára is újdonságokat tartogató Fogadó kialakítása, és az új Séfnek egy szuper konyha berendezése, korszerű gépekkel, modern konyhatechnológiával való felszerelése.
A Vadász, Székely, Téglás- terem, a Galéria, ahol egy igazi Gentleman club kapott helyet, afrikai élményekkel fűszerezve – és a nagyterem, ahol minden sarok szépséget, melegséget, mondanivalót tartogat – az összes helység minden szegletéből a természetes anyagok, natúr színek, és az élet szeretete sugárzik. Ez volt tervezésünk koncepciója – ahogy Fekete István mondaná: Mesél az erdő.

A Tulajdonos szívével, lelkével részt vett a tervezési feladatban, és most ott áll a konyhában, hogy megidézze a Sercegést és Erdőzúgást A Fogadóban.

… és ilyen lett az életben: