Új korszak, új telephely

Áprilisban kamera elé „merészkedtünk”…

Tavasszal belevágtunk a weboldalunk frissítésébe, így kézenfekvő volt a gondolat, hogy csapatunkról is friss fotók kerüljenek fel a megújuló online felületünkre.
Szerettük volna, hogy Partnereink az internetes böngészésük során, a naprakész fotók által személyesebb képet kapjanak rólunk, így a személyes találkozó alkalmával már egy ismerős arccal fognak találkozni.

Nyugalom, a weboldalunk hamarosan részletesebben is bemutatásra kerül, de előtte ennek a napnak az élményeit had osszuk meg Veletek!

Nem mondhatjuk azt, hogy nem volt bennünk némi izgalom a fotózás előtt, de nagyon elszántak voltunk a nemes cél érdekében. Az anyagok elkészítésével Lung Andrist bíztuk meg, de előtte felkészítettük, hogy velünk aztán nem lesz könnyű dolga, hiszen egyikünk sem mozog otthonosan a kamera előtt. Mi a precíz tervezéshez és kivitelezéshez vagyunk hozzászokva és mivel ezek a munkálatok többnyire a háttérben folynak, így a fotós berendezéseket látva mindenkinek összeszorult a gyomra…

Andris profin kezelte a helyzetet, de azért kíváncsiak voltunk a véleményére a közös munkáról.

Íme:

Az A.MeCoD esetében adott és előre tisztázott volt a feladat, mégpedig a cég összes munkatársáról a webes felületük számára egy egységes és letisztult portré sorozatot készíteni, néhány életképpel és csapatfotóval megfűszerezve.

A fotózás a cég új telephelyén, Törökbálinton került lebonyolításra. Semmit sem bíztunk a véletlenre, hiszen a helyszínen a női csapattagokat Nagy Rebeka sminkes szakértő kezei készítették fel a villanásokra, valamint egy komplett stúdió technika került helyszíni installálásra a lehető legtökéletesebb végeredmény elérése végett.

De mit sem ér mindez, ha a fotózás ütemezésébe hiba csúszik. Szerencsére a projekt a legjobb kezekben volt, hiszen Fodor Reni marketingben szerzett szakmai tapasztalatai a logisztikában is remekül megmutatkoztak, így minden tökéletesen és gördülékenyen megvalósulhatott.

Összességében remek fotózási nap volt; a cég vezetői a legnagyobb rugalmasságról tettek tanúbizonyságot, míg a csapat többi tagjai is egy ugyan azt a cél segítették; egy remek anyag megszületését.

Szuper munka volt, remek embereket ismerhettem meg, igazi csapatjátékosokat. A hangulat az első perctől kezdve közvetlen, oldott és baráti volt, minden kollégámnak csak hasonló élményeket kívánhatok.

A képek is megszülettek idő közben és nagyon szeretjük őket, továbbá remekül illeszkednek az A.MeCoD új weboldalának designjához. Imádtam ezt a munkát.

Köszönöm a lehetőséget!„

A kezdeti izgalom elmúltával egy szuper és tartalmas napot töltöttünk együtt, ahol a csapat és a belső design fotókon kívül, szóló portrék is készültek mindenkiről.
Nagyon örültünk annak, hogy ez az esemény már itt, az új irodánkban került megrendezésre, hiszen ezáltal egy egységes design-keretbe foglalhattuk az online és az offline megjelenésünket.
A teljes Amecod csapat nevében elmondhatjuk, hogy nagyon jól éreztük magunkat és a nap végére rájöttünk, hogy bár a modellek élete biztosan nagyon nehéz lehet, annyira mégsem borzalmas érzés, ha készül az emberről 1-2 profi fotó. ☺

Beállított képekről csak az autók esetében beszélhetünk, hiszen ami minket illet, hoztuk a formánkat és a jókedvünket is.

Azonban innentől beszéljenek helyettünk a werk fotók. Jó nézelődést.