Olis

OLIS Megújítjuk a főzést!

Megbízható hagyományok, innovatív a választások miatt.

Az Olis mindig is egy hagyományos gyártó volt a főzéshez, hűtéshez, valamint előkészítéshez és konyhai tároláshoz megálmodott termékeivel. 30 év professzionális catering szolgáltatás után új fejezet nyílt az OLIS életében. A múltat idéző hagyományos víziót új, és innovatív ötletekkel kombinálva az Olis egy új koncepciót fejlesztett a tér, a funkció, a részletekre való odafigyelés és az anyagok területén. Csak úgy, mint a legjobb receptek újragondolásánál, a célunk itt is az, hogy újra és újra lenyűgözzük és elégedetté tegyük Ügyfeleinket.

Az Új Diamante Főzőtechnológia

Hagyomány és innováció – minden együtt az Ön munkalapján.

Az Olis már kipróbált és bevált hagyományai mind megtalálhatóak a Diamante konyhában, még praktikusabb, jobban felszerelt és technológailag fejlettebb formában. Egy evolúciós lépés a professzionális konyha felé. A Diamante minden egyes részlete arra lett tervezve, hogy felgyorsítsa és egyszerűsítse az előkészítési, főzési és takarítási folyamatokat, ezáltal az ember legnagyobb segítőjévé válva.

Az XXL technológia

Az XXL technológia a professzionális főzés széles skáláját mutatja be 6 funkciónális egységgel, amelyek rugalmasak és külön-külön is alkalmasak bármilyen esemény magas színvonalú kiszolgálására.
A hatékonység, a termelékenység és a modern technológia tökéletes szintézise.

Multifunkcionális: egy szerkezet, rengeteg mód a főzésre. Kontrol panel, amely lehetőséget ad arra, hogy több módon használja a különböző edényeket, lábasokat, serpenyőket, tésztafőző edényeket …stb. Gyorsabb főzési idő, magasabb teljesítmény és jelentős energiatakarékosság.

Hűtés: hűtők és fagyasztók

Innovatív technológia, egyszerű irányítás, csökkentett fogyasztás.
Az Olis egy egész sor modellt és felszerelést tervezett, hogy mindig garantálja ételei frissességét és rendezettségét a munka során.