MKN – A tökéletes konyháért

Legyen bárhol – Budapesten, Berlinben vagy Dubaiban, Párizsban vagy Saigonban, biztosan találkozik az MKN konyhatechnológiájával felszerelt luxus hotelekkel, éttermekkel, irodaházi menzákkal vagy óceánjáró hajókkal.

Az MKN berendezések használata egyet jelent a professzionális főzéssel.

Az MKN a személyre szabott minőség híve

Fedezze fel a népszerű MKN termékek sokszínű világát. Kiváló technika a professzionális otthoni főzési élmény érdekében, csakúgy mint a világ legjobb konyháiban. Kiválóság, amely lenyűgöz és mindig magasabbra teszi a mércét.

Az MKN kombi gőzpároló

A MagicPilot érintős működési elvnek köszönhetően a FlexiCombi MagicPilot kombi gőzpároló a modern okostelefonokhoz hasonlóadn működtethető, így egy professzionális konyha minden elvárásank könnyedén megfelel.

Az EasyLoad könnyű – keresztirányú – behelyezést jelent. A biztonságos tisztítórendszeren és a FlexiRack jól megalkotott kapacitástervezésén kívül az MKN FlexiCombi még energiatakrékos is!

A FLEXICHEF – Rugalmasság. Erő. Jövő.

Hogyan lehetne egy professzionális konyha mindennapi működését fejleszteni mind sebesség, mind rugalmasság tekintetében, úgy, hogy még ráadásul hatékonyabb is legyen? Ez az a kérdés, amelyet az MKN csapat több, mint 30 mérnöke és szakértője feltett, amikor egy új főzési technológia fejlesztésébe kezdett. Az eredmény: a FlexiChef®.

Az MKN rugalmas előkészítő modelljei

A moduláris produkciós modellek, az Optima, a HotLine és a Counter igazán figyelemre méltóak a variálhatóság és kompatibilitás területén. A legfontosabb jellemzői a higiéniai lehetőségek, mint támogató rendszerek, a különböző méretek, és az, hogy önállóan is szabadon alkalmazhatóak, a Vevő igénye szerint.