ÉVTIZEDEK ÓTA A SZAKMA SZOLGÁLATÁBAN…

Mivel foglalkozunk?

Konyhatechnológiai és belsőépítészeti megoldásokat kínálunk minden vendéglátóipari szegmens számára, legyen szó egy kellemes kávézóról vagy egy több ezer adagos központi konyhaüzemről, akár fővállalkozási formában: az engedélyezési tervek elkészítésétől a technológiai szerelésen át a szervizig.

Röviden: Design & Build

Partnereink válláról igyekszünk már az első percben levenni az összes terhet, pontosan azért, hogy ne az építési/tervezési munkálatokkal legyenek elfoglalva, hanem addig is fejleszthessék vállalkozásukat.

A felhasználóbarát, ergonómiailag gondosan kitalált projektjeink tervezésekor és megvalósításakor szem előtt tartjuk az energiaoptimalizálás, munkavállalói hatékonyság, termelési idő, helyigény, fenntarthatóság, pénzügyi tervezés kérdéseit is, mivel hisszük, hogy az Ön üzleti vállalkozásának sikere nagymértékben függhet tőlünk és a mi elképzeléseinktől is.

Belsőépítész szakemberek bevonásával gondoskodunk az élhető, praktikus és modern vendégterek kialakításáról, hogy a Vendégek jól érezzék magukat Önnél, sőt mi több, újabb látogatást tervezzenek. Hiszünk abban, hogy a belsőépítészet és a design több mint munka. Kreativitás és végtelen egyedi látásmód szükségeltetik hozzá, amiről hisszük és tudjuk, hogy csapatunk tagjaiban megvan. A jól megtervezett konyha és belsőtér évtizedeken át fogja Önt kísérni biztonságosan, megbízhatóan, és ebben mi a partnerei lehetünk, akár egy életen át.

A legmodernebb technológiai berendezések mellett, tőlünk egy kézből kap tanácsadást, tervezést kivitelezést és szakszervizt is.

Gépeink mellett tapasztalatot és elhivatottságot kínálunk. Professzionálisnak lenni nálunk nem cél, hanem a mindennapi munkánk része. Lépjünk kapcsolatba, hogy megmutathassuk, mit tudunk a konyhában és azon túl is!

Ha érdekli a mi világunk, kövessen Bennünket Youtube csatornánkon.

Akik nem szeretnek részesei lenni a közösségi médiának, ugyanakkor nem akarnak lemaradni a csapatunkkal kapcsolatos információkról, azokhoz hírleveinken keresztül igyekszünk eljutni. Bízunk benne, hogy weboldalunk segítségével Ön is közelebb került hozzánk, és át tudtunk adni legalább egy keveset abból a lelkesedésből és hozzáállásból amivel a mindennapok során haladunk előre.

CSAPATUNK

Neményi András

Vezérigazgató

Forster Ágnes

Gazdasági igazgató

Kocsis Kenéz

Kereskedelmi igazgató

Szeredy Dorottya

Belsőépítész, projektvezető

Császár Dorka

Vezető tervező

Forster-Farkas Judit

Beszerzési vezető

Maróti Enikő

Tervező

Orbók László

Tervező

Hidasi Miklós

Tervező

Szele Éva

Pénzügyi asszisztens

Forster Tamás

Értékesítő

AMeCoD csapat Borsics Adrienn

Borsics Adrienn

Tervező asszisztens

Kernya Imre

Projektvezető

Csiszler Boglárka

Pénzügyi asszisztens

Oláh Bence

Szaktanácsadó

Szabados Gábor

Logisztikai asszisztens

Fehér Péter

Szerviz vezető

Katona Soma

Beüzemelési szakember

Vizler Edgár

Beüzemelési szakember

Gacsal Zsigmond

Szerviztechnikus

Meszes János

Szerviz asszisztens

Tóth Péter

Szerviztechnikus