” TEREKET HOZUNK LÉTRE, ERŐS IDENTITÁSSAL, MELYEK ÖNMAGUKRÓL MESÉLNEK. „

BELSŐÉPÍTÉSZET

A.Folyamat

A tér identitás nélkül egy kivágott szelet a környezetből. Identitást adni neki összetett folyamat. Első lépésként alaposan megismerjük a benne lévő lehetőségeket, a vele kapcsolatos elvárásokat. Majd funkcióval, külsővel ruházzuk fel. Színekkel, felületekkel ékesítjük. Folyamatosan alakítjuk egyéniségét. Amikor már pontosan tudjuk milyennek is szeretnénk látni, jön a csapat és minden apró részletre ügyelve valóra kelti az álmot.
Ezt tudjuk mi. Mesélő tereket álmodunk és alkotunk.

Lapozza át belsőépítészeti kiadványunkat, és ismerje meg  A.folyamat minden lépését!

Kattintson a képre!

INSPIRÁLÓDJON LÁTVÁNYTERVEINKBŐL:

Törökbálint Lounge

2024

Tipus: Cégünk székháza

Téma: az ÚJ iroda inspirációja a „Coastal Feeling”, avagy a “parti életérzés” volt. A homok, a friss tengeri szél és a naplemente hangulata keveredik az ipari rozsdamentes elemekkel és a loft ipari stílussal.

… és ilyen lett az életben:

Hungarikum Hotel****Superior, Lakitelek

2022

Tipus: 4 csillagos szálloda

Téma: magyar értékek megőrzése és megismertetése, hagyományőrzés modern köntösben

… és ilyen lett az életben:

FOGADÓ

2021

Tipus: : Étterem

Téma: Sercegés és Erdőzúgás

Ki ne ismerné, az 1-es út melletti Báder Fogadót, Ős fás, egy hektáros kertjével, helytörténeti gyűjteményével, és fogadó részével, mely 25 szobával biztosította az arra utazó vendégek kényelmes megpihenését, és étellel itallal kínálását.

Ezt a hangulatot megtartva, de egy frissebb új, modern szellemiség, környezet megálmodására és teljes arculat kialakítására kaptunk megbízást.
Feladatunk volt: a teljes éttermi komplexumból, egy igazi hangulatos, a fiatalok számára is újdonságokat tartogató Fogadó kialakítása, és az új Séfnek egy szuper konyha berendezése, korszerű gépekkel, modern konyhatechnológiával való felszerelése.
A Vadász, Székely, Téglás- terem, a Galéria, ahol egy igazi Gentleman club kapott helyet, afrikai élményekkel fűszerezve – és a nagyterem, ahol minden sarok szépséget, melegséget, mondanivalót tartogat – az összes helység minden szegletéből a természetes anyagok, natúr színek, és az élet szeretete sugárzik. Ez volt tervezésünk koncepciója – ahogy Fekete István mondaná: Mesél az erdő.

A Tulajdonos szívével, lelkével részt vett a tervezési feladatban, és most ott áll a konyhában, hogy megidézze a Sercegést és Erdőzúgást A Fogadóban.

… és ilyen lett az életben:

Belsőépítészeti műleírás – részlet

… és ilyen lett az életben:

… és ilyen lett az életben: