1. Tanácsadás - konyhatechnológia.


Az ötlet megszületésének pillanatától támogatjuk elképzelései megvalósulását lépésről-lépésre, legyen az egy kis kávézó, vagy egy tágas étterem. Széleskörű tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek az elképzeléséhez igazítani a legmodernebb konyhatechnológiát, mellyel hatékony és élvezetes lesz a munkája.

2. Tanácsadás - belsőépítészet


A mi csapatunk képes a műszaki tartalmat stílussal, a technológiát szépséggel ötvözni, a belső tereket ötlettel és harmóniával megtölteni. Magasan képzett belsőépítészeink segítenek a kávézója, vagy étterme vendégterének berendezésében.

3. Tervezés


A megálmodott, és a tanácsadás során kialakult elképzeléseit komplett kiviteli tervek formájában tesszük le Ön elé és kérésére akár 3D látványtervet is készítünk.

4. Kivitelezés


Nálunk az Ön számára ideális berendezéseket tudja kiválasztani átfogó konyhatechnológiai kínálatunkból. A megvásárolt gépek és eszközök helyszíni telepítésén és beüzemelésén kívül használatukra betanítjuk munkatársait is. Ezen kívül akár egyedi méretre gyártott rozsdamentes kiegészítő berendezésekkel szereljük fel konyháját a zavartalan munka biztosításához.

5. Szerviz


Számunkra nem az értékesítéssel ér véget a partnereink kiszolgálása. A telepített konyhai gépeket folyamatosan szervizelő szakképzett kollégáink és az állandó alkatrész ellátás biztosítja az Ön számára, hogy a megvásárolt berendezések évek múlva is megbízhatóan támogassák munkáját.